Julia Roberts este o actrita americana care a cucerit audienta prin zambetul larg si cu parul cret care au facut-o sa se impuna usor pe scena de la Hollywood. Cu o filmografie impresionanta, aceasta s-a remarcat mai ales prin comedii romantice, cat si prin interpretari solide in diverse drame. Performantele sale nu au ramas fara ecou, pentru ca are in portofoliu 59 de premii si 104 nominalizari.

Dupa ce a fost implicata in mai multe relatii cu actorii Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland si Dylan McDermott si ceva casnicii ratate, vedeta si-a gasit stabilitatea cu cameramanul Daniel Moder, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la "The Mexican" in 2000. S-au casatori doi ani mai tarziu si impreuna au trei copii, dintre care doi sunt o pereche de gemeni nascuti in 2004. Despre cum a schimbat-o postura de mama si despre ce a insemnat maternitatea pentru ea, puteti citi in prezentarea de mai jos cu citate culese de la Huffpost.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.