Timpul trece foarte repede, iar revelionul e pe cale sa bata la usa, desi pare, la acest moment, destul de indepartat. Focurile de artificii fac parte din noaptea dintre ani in multe parti ale lumii, dar exista locuri in care privitorii acestora raman pur si simplu inmarmuriti de complexitatea lor. Iar atunci cand un loc bine ales permite si un cadru perfect pentru fotografii, experienta devine una memorabila. Iata cateva locatii, alese de momondo.ro, unde poti avea parte de o experienta de neuitat in noaptea dintre ani: 
Preturile mentionate reprezinta valorile medii ale unei nopti de cazare intr-o camera dubla a unui hotel de 3 sau 4 stele in perioada 31.12.2019 - 01.01.2020 cu date de cautare intre 01.01.2019 - 30.09.2019. Toate preturile se pot modifica sau pot deveni indisponibile.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.