Matt Damon, castigator al premiului Oscar pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting", implineste luni 48 de ani, motiv pentru care ne-am gandit sa va impartasim cateva dintre cele mai interesante lucruri mai putin cunoscute despre actorul american.

Francizele cinematografice "Ocean's" si "Jason Bourne" i-au adus actorului Matt Damon statutul de star la Hollywood si, totodata, numeroase colaborari cu regizori si actori de succes. Astfel, el a jucat, printre altele, in "Cartita", regizat de Martin Scorsese, "Agentia secreta", de Robert de Niro si "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare si pe afisul filmului "Informatorul!/ The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, in drama "Invictus", regizata de Clint Eastwood, dar si in "Fratii Grimm", de Terry Gilliam, lansat in 2005. De asemenea, Matt Damon a jucat alaturi de Jodie Foster in superproductia hollywoodiana "Elysium" si alaturi de Jessica Chastain in "Martianul".

Pentru a celebra ziua sa de nastere, iata lucrurile pe care nu le stiai despre cel supranumit "baiatul de aur" al Hollywood-ului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.