Te-ar putea interesa și:

Creaza-ti cont cu un singur click

Aboneaza-te prin   
sau prin email

Login

Autentifica-te prin
sau prin email

Nu ai cont? Aboneaza-te

10 fotografii haioase cu Jessica Biel care arata de ce Justin Timberlake nu se plictiseste in casnicie

Ipostaza care ii scoate in evidenta inocenta

8/10

Este imposibil sa te plictisesti alaturi de ea. Este de ajuns sa privesti aceasta poza

9/10

Imaginea vorbeste de la sine

10/10

Ii "pazeste" mereu spatele

1/10

Atenta la detalii

4/10

Este plina de energie

6/10

Se bucura ca un copil

7/10

Jessica Biel, in varsta de 36 de ani, este o actrita americana care a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune "Al saptelea cer". In ultimii ani, ea a atras atentia publicului mai ales prin relatia sa cu cantaretul Justin Timberlake, cu care s-a casatorit in anul 2012, intr-o ceremonie restransa, care a avut loc in Borgo Egnazia, in sudul Italiei.

De curand, frumoasa actrita a dezvaluit pentru revista People care este secretul unei casnicii sanatoase si de durata. Nu, nu este  despre cine stie ce "reteta" care sa iti garanteze succesul, ci este vorba de un "principiu" cat se poate de simplu: "comunicare, comunicare, comunicare", a marturisit vedeta. "Trebuie sa fii foarte onest cu ceea ce simti si cu nevoile pe care le ai. Trebuie sa comunici foarte onest cu partenerul tau. Asta a functionat pentru noi. Nu vreau sa vorbesc despre alte relatii, dar noi asa am functionat pana acum", a mai mentionat ea, potrivit glamour.ro.

Pe langa comunicare, se pare totusi ca Jessica Biel are multe de oferit, motiv pentru care Justin nu are nicio sansa se plictiseasca alaturi de ea. Iata cateva imagini care te vor convinge de acest lucru.

Ultima ora din LifeStar pe 9AM

Contacteaza-ne

Foloseste formularul de mai jos

sau mai rapid pe