Este perioada concediilor si normal ca iti doresti sa ajungi intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Vrei ca pasii sa iti fie purtati in zone cu adevarat speciale, care sa iti castige inima pentru totdeauna. Vrei sa ai parte de experiente inedite, poate sa intri in contact cu localnicii, care sa fie primitori si deschisi sau poate sa te familiarizezi cu datinile locului. Indiferent care ar fi dorintele de care esti manat, important este sa te lasi dus de val si condus de apetitul de cunoastere. Lasa-te pierdut pe fiecare straduta, simte farmecul orasului in care te afli si nu uita sa te bucuri precum un copil nicio clipa.

Pe langa relaxare, un concediu presupune multe trairi si amintiri pentru ani si ani. Si unde sa obtii cele mai frumoase cadre pe care sa le pastrezi mereu daca nu intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Europa?

Desigur, va veti intreba dupa ce criteriu sa alegi locul in care sa mergi si cum sa stii care este cel mai frumos oras din Europa. Cert este ca nu trebuie sa fie neaparat capitala; poate ca numarul mare de turisti ar trebui sa dea de gandit, laudele aduse de publicatii din toata lumea sau recenziile turistilor care au ajuns acolo. Intr-adevar, exista atat de multe locuri frumoase in Europa, incat este destul de greu sa te opresti la unul singur, insa cel mai bine ar fi sa o iei pas cu pas. Sa aloci suficient timp pentru a vizita un anumit oras; pentru a gusta din plin paleta ofertanta oferita de fiecare in parte. Nu trebuie sa intri in panica pentru ca nu ai apucat sa vezi un anumit oras, va fi timp si peste cateva luni sau la anul si pentru el, ideal ar fi sa ajungi sa vezi anumite orase cel putin o data in viata.

Din nou, va veti intreba de ce ar fi bine sa ajungi cel putin o data intr-unul dintre aceste orase din Europa, considerate cele mai frumoase? Nicidecum pentru ca ar fi o competitie pentru a ajunge sa vezi si tu locurile vazute de milioane de alti oameni, ci pentru a te convinge ca intr-adevar exista locuri atat de frumoase incat ramai fara cuvinte, pentru a admira arhitectura de exceptie si lucrarile fara egal, pentru a afla informatii care te imbogatesc si pentru a trai momente de neuitat intr-un cadru care merita toti banii.

Acestea fiind spuse, cu pareri formate in minte si speranta in suflet, sa pornim intr-o calatorie placuta prin cele mai frumoase orase din Europa.
 


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.