Exista destul de multe cupluri care atunci cand decid sa se mute impreuna isi pun si banii la comun. Nimic gresit, numai ca la un moment dat pot aparea anumite situatii in care trebuie sa fii sincer cu cel de langa tine, lucru ce nu se intampla de fiecare data. Din dorinta de a nu-l supara pe celalalt sau de a nu fi inteles gresit, se poate intampla sa ii ascunzi anumite lucruri, printre care si cheltuieli aparent inofensive.

Exista chiar si un sondaj, realizat de Fundatia Nationala pentru Educatie Financiara, care arata ca unul din trei adulti care si-au pus la comun banii admit ca au comis infidelitate financiara impotriva partenerului lor. Si 76% dintre acesti oameni recunosc ca inselaciunea lor a afectat relatia. Motivele invocate sunt diverse, dar rezultatul la care duc este acelasi: neincredere in partener sau, mai grav, separare. Iata care sunt cele mai des intalnite minciuni legate de bani pe care partenerii le spun atunci cand sunt intr-o relatie, mentionate si pe hermoney.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.