Când vine vorba de creativitate, există unii oameni care nu pot uni două linii, în timp ce alții pot doar să ridice o pensulă și iese un tablou demn de o operă de artă. Fie că este vorba despre o abilitate modernă, cum ar fi realizarea de ilustrații atrăgătoare în Photoshop, practicarea de hobby-uri la modă, cum ar fi olăritul sau hand made, cântând la instrumente sau dansând, unii oameni au un talent incontestabil pentru a-și realiza cele mai neobișnuite imaginații.

PureWow a descoperit cele mai creative trei semne zodiacale, pentru că talentul inventiv poate avea totul de-a face cu zodiile lor.  


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2021 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.