Cu toții avem nevoie de noi cunoștințe, de cercuri de oameni pe care îi putem cunoaște și cu care putem fixa conexiuni. Însă nu toți sunt dispuși să se împrietenească sau să fie sociabili, în special genul de persoane introvertite.

Când vine vorba de relațiile amoroase, cu toții ne dorim un suflet pereche alături. Cineva are noroc de a-l întâlni încă din copilărie sau să fie dragoste la prima vedere în liceu, însă alții au nevoie să iasă la multiple întâlniri pentru a-l găsi pe cel ales. Unii nativi ai zodiacului se dau în vânt după întâlnirile romantice și iubesc să capete experiență și iasă cu cât mai multă lume.

Pure Wow a pregătit un top al zodiilor care adoră să iasă la întâlnire.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.