Pentru a reuși să îți atingi toate obiectivele, pentru a nu renunța la mijlocul drumului și, în final, pentru a-ți vedea visul cu ochii, trebuie să fii motivat. Ușor de zis, greu de făcut, căci zilnic în fața noastră apar ambuteiaje, iar în urma pașilor stau constrângeri, frustrări, dezechilibre sau neajunsuri. Dar omul poate încasa multe până să se prăbușească la pământ. Important e ca balanța să încline înspre dățile în care s-a ridicat, și nu înspre momentele în care a picat. De cele mai multe ori, foarte aproape de acțiune stau cuvintele. Avem nevoie de ele pentru a ne îmbărbăta. Iată câteva dintre cele mai potrivite citate la care oamenii reacționează instant, în funcție de zodie.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2021 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.