Primul lucru pe care mulți dintre noi îi fac atunci când se văd în vârful piramidei este să plătească polițe.Să îi fac rău aceluia, să îl execut pe acela, să îi arăt aceluia cine sunt, să-l învăț pe acela minte. Lucrurile acestea nu fac decât să ne umple sufletul de mizerie, căci, în loc să urmărim esența muncii, a productivității și, în definitiv, a vieții, unii aleg să se înscrie la tot felul de șolticării. Acești nativi nu se gândesc la ideea că ei înșiși devin forțe rele care produc ură și durere asupra țintelor lor. Ei vor merge doar pe ideea că cine a greșit, trebuie să plătească. Prin urmare, ai mare grijă în prezența lor, măsoară-ți cuvintele și nu acționa dacă nu îți poți asuma consecințele. 


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.