Unele femei sunt făcute pentru a fi soții perfecte. Asta nu are legătură cu deretica sau gastronomia, ci cu sentimentele pe care le oferă partenerului de viață. Aceste 5 zodii vor ști mereu cum să-l încurajeze pe cel drag, cum să acționeze atunci când în cuplu sunt tensiuni, cum să ridice relația de pe marginea prăpastiei și cum să aducă bucurii sortiților lor. Peste toate acestea, nu vor uita nici că o legătură amoroasă are nevoie de iubire, exprimată prin gesturi tandre, surprize mici și frecvente și o doză de mister.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.