Suferința în lume nu este numai de natură fizică, ci și de natură spirituală, în diferite forme; fie o depresie, un necaz care ne poate duce spre mâhnire, boală sau durerea pe care o poate avea un om dintr-o iubire neîmplinită sau, ca să ne exprimăm într-o sintagmă cunoscută, suferința din dragoste. E firească și, pe cât de înălțător e sentimentul de a iubi și de a fi iubit, pe atât de crunt e să-i simți lipsa. De când e omul pe pământ își caută un partener care să îi fie soț/soție, amant/ amantă, prieten/prietenă, camarad în aventuri. Pe scurt, să îi fie tot. Dar la mijloc intervin și nepotrivirile, iar începutul vine garantat la pachet și cu un sfârșit, în doi, de mână, sau de unul singur. Aceste 5 zodii îl vor cunoaște în 2022.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.