Binele și răul sunt noțiuni filozofice, dar bunătatea și răutatea sunt acțiuni care se răsfrâng asupra noastră și de care ne izbim în fiecare zi. Dacă ne raportăm corect la ele, vom avea o viață frumoasă, liniștită și plăcută, atât pentru noi, cât și pentru cei din jur. Altminteri, vom avea neplăceri și le vom face și altora. Astrologii au categorisit oamenii cu suflet bun și care fac bine involuntar. Ei poartă numele a patru zodii: Rac, Balanță, Vărsător și Scorpion.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2021 - 10 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.