Nimeni nu se aștepta ca anul 2020 să ia o întorsătură atât de rea. Toate canalele media încurajează oamenii să stea în case. Toate teatrele, muzeele, sălile de sport sunt închise, iar străzile sunt aproape pustii, însă haosul adevărat se dezlănțuie în spitale. Unitățile medicale de peste tot din lume sunt pline de persoane infectate. Pare ca și cum toată lumea s-ar fi oprit în fața pandemiei secolului 21 - coronavirus.

Totuși, în această pauză a tuturor activităților, în liniștea asurzitoare și apăsătoare a izolării, medicii, polițiștii, armata, pompierii sunt cei care nu se opresc. Sunt cei care își riscă viața pentru a ne salva și care lucrează până la epuizare. Alireza Pakdel, un artist iranian în vârstă de 39 de ani, a creat câteva ilustrații emoționante, ce reflectă lumea, așa cum este ea în perioada pandemiei. Ilustrațiile sale surprind în detaliu realitatea dură a celor care se sacrifică pentru a avea grijă de noi. Ei sunt eroii protagoniști ai acestor ilustrații, pe care trebuie să îi respectăm și să le mulțumim.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.