Acidul glicolic este o substanță activă naturală, un Alfa Hidroxi Acid, derivat din trestia de zahăr. Acesta este adesea întâlnit în componența cremelor, măștilor și a tratamentelor faciale. Acidul glicolic este recunoscut pentru cele mai bune efecte cosmetice de întinerire, vindecare și regenerare a pielii.



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.