Citeste sfaturile lui Louis C.K. despre viata, oameni, educatie. Te vor face sa zambesti si sa gandesti. :)

Louis C.K. este unul din cei mai cunoscuti comedianti ai momentului. Unii spun ca ar fi un George Carlin modern, abordand cu aceeasi inteligenta si ironie subiecte care au legatura cu viata de zi cu zi precum dragostea, educatia, consumerismul, rasismul, problemele sociale sau politice si tot asa. Nu stim daca reuseste sa fie la acelasi nivel cu marele Carlin, dar un lucru este sigur: Louis C.K. joaca in liga intai a comediantilor. Spune lucrurilor pe nume si, de cele mai multe ori, are dreptate.

12 sfaturi inteligente despre viata date de Louis C.K.

“Avem obiceiul sa folosim cuvinte mari atunci cand nu este nevoie de ele. Este trist. Folosim gratuit cuvinte ca 'minunat' sau 'incantator'. A fost minunat! Serios? Ne-a lasat cu gura cascata! Ne-a inspirat! Folosim cuvantul <minunat> pentru a descrie un sandwish de la Wendy. Ce cuvinte vei folosi in ziua nuntii sau atunci cand ti se va naste primul copil? Ai irosit deja 'minunant' pe un amarat de sanwish.”

“Atunci cand esti proaspat casatorit, persoana de langa tine este cea mai importanta si, tot ce faceti, faceti impreuna. In momentul in care ai un copil, te uiti la el si te gandesti ‘Dumnezeule, acesta este copilul meu! Are AND-ul meu. Are numele meu. Mi-as da viata pentru el!' Apoi te uiti la sotia ta si te intrebi “Cine mai e si asta? E un strain.'”

“Oamenii spun 'Telefonul meu este groaznic!' Nu, nu este. Pana si cel mai prost telefon din lume este o minune a tehnologiei. Viata ta este groaznica.

“'M-am plictisit'” este unul din lucrurile pe care le aud mereu. Traiesti intr-o lume vasta si superba din care nu ai vazut nici macar un procent. Pana si mintea ta este uimitoare si nesfarsita. De fapt, totul in jurul tau este atat de uluitor tocmai pentru ca tu sa nu poti spune 'M-am plictisit'.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

“Ne legam singuri la cap cu retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace. Ne cream singuri responsabilitati legate de aceste fenomene. Am auzit pe cineva spunand 'Ah, fir-ar, trebuie sa postez pe Twitter.' Serios? Chiar trebuie sa o faci? Asta este o prioritate pentru tine?”

“Divortul este intotdeauna o veste buna. Stiu ca suna ciudat, dar este adevarat. Niciun mariaj bun nu a condus pana acum la un divort pentru ca ar fi foarte trist. Daca doi oameni s-ar casatori si ar fi foarte fericiti, dar, in cele din urma, ar divorta, atunci ar fi o veste trista. Dar asta nu se intampla niciodata.”

Am citit de curand o stire foarte derutanta intr-un ziar. Potrivit acesteia, 80% dintre locuitori din New York sunt minoritati. De ce ii numim minoritati cand reprezinta 80% din populatia toatala a orasului. Asta este o atitudine foarte alba, nu credeti? Sunt de parere ca, daca o persoana alba s-ar duce in Africa ar spune 'Ia uitati cate minoritati sunt aici! Eu sunt singura majoritate!'”.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

“Urasc Twitter-ul. Am un cont pentru a le spune oamenilor sa-mi cumpere produsele si sa fac bani. Cred ca daca Isus ar veni pe Pamant acum si ne-ar dezvalui toate misterele universului, nimeni nu l-ar asculta pentru ca ar fi prea preocupati sa scrie pe Twitter despre asta.”

“Zilele astea oricine poate fi un geniu. Inainte trebuia sa ai idei pe care nu le-a mai avut nimeni inainte sau sa inventezi ceva. Acum este cam asa:

-Hei, am adus o cana in plus, in cazul in care vom avea nevoie de una.

-Whooaa, esti un geniu!”

“Nu cred ca femeile sunt mai bune decat barbatii. Cred ca barbatii sunt mult mai groaznici decat femeile.”

“Multi cred ca persoanele carora le pasa de mediul inconjurator dauneaza economiei prin restrictiile pe care le creeaza. Multi din acesti oameni sunt crestini, ceea ce este foarte derutant pentru mine. Daca acesti oameni cred ca Dumnezeu a creat Pamantul pentru ei, nu ar fi normal sa creada ca trebuie sa aiba grija de el? Nu se gandesc ca atunci cand se va intoarce si vor vedea ce au facut ar spune 'V-am dat acest Pamant si voi ce ati facut cu el? Sunteti nebuni? Ursii polari sunt maron acum! Ce ati facut ursilor polari? I-ati manjit cu rahat?'"

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

“Una din cele 10 Porunci este sa nu iei numele Domnului in desert. Violul nu se numara printre cele 10 Porunci. Deci, este in regula sa violezi, dar sa nu cumva sa vorbesti urat despre Dumnezeu.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.