Asemanator consolei Wii, jocul "Personal Trainer" de la UFC te ajuta sa-ti construiesti un corp de invidiat in mai putin de 8 saptamani. Trebuie doar sa te joci! Vezi cum...

UFC a dezvoltat un joc asemanator jocului WiiFitness care iti permite sa te antrenezi in mod profesionist pentru a scapa de excesul de grasime. Interesant este faptul ca acest joc iti "deschide" in fata un antrenor virtual care te asista pe perioada intregului antrenamet.

Senzatia pe care jucatorul o are in momentul in care se apuca de antrenament este aceea ca se afla in mijlocul unei sali de fitness si trebuie sa inceapa miscarea cardio.

Exact ca si in cazul consolei Wii, exista un panou fronral care iti detecteaza miscarile corpului si care ulterior le proceseaza pentru a face posibil antrenamentul.

Cei care au testat jocul sustin ca noul "Personal Trainer" este mult peste consola Wii, iar programul de 8 saptamani, care include printre altele si anumite variante pentru un regim alimentar echilibrat, chiar da rezultate foarte bune. Merita sa incercati!







Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.