Șefii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român vor să înscrie România pe lista ţărilor care ar organiza Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028.

România vrea să organizeze Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028

În urma ședinței dintre premierul Nicolae Ciucă și șefii COSR, acesta şi-a exprimat susţinerea faţă de ideea oficialilor comitetului ce va duce la consolidarea bazelor sportive. Premierul a mai menționat că este nevoie de o abordare de maximă seriozitate a pregătirii sportivilor naționali de înaltă performanţă.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, participanţii au analizat stadiul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing şi starea infrastructurii sportive de înaltă performanţă.

„Premierul şi-a exprimat susţinerea faţă de consolidarea bazelor sportive, subliniind necesitatea abordării cu maximă seriozitate a pregătirii sportivilor”, se arată în comunicat.

Retail jobs

Cine a luat parte la întâlnire

În cadrul întrevederii, oficialii COSR au venit cu propunerea de a înscrie România pe lista ţărilor care își doresc să organizeze Jocurile Olimpice de Iarnă din 2028.

La întâlnirea de marți au participat preşedintele COSR, Mihai Covaliu, şi secretarul general al COSR, George Boroi, alături de consilierul onorific al premierului, Gheorghe Popescu.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.