Sport 3 Ianuarie 2022 17:54 de Advertorial

În fiecare luni din fiecare săptămână cel puțin o persoană spune că se apucă de sală sau cel puțin de exerciții acasă. Ei bine, în ambele variante este nevoie de echipamente speciale care vor ajuta la efectuarea exercițiilor în siguranță și cu pericole de accidentare cât mai mici.

Dacă și tu faci parte din acea serie de oameni sau este momentul să îți reîmprospătezi cunoștințele, citește mai departe acest articol în care îți spunem ce trebuie să conțină geanta de mers la sală sau echipamentul pe care să-l folosești acasă.
În această perioadă de pandemie este cel mai sigur să îți duci cu tine la sală cât mai multe elemente și să eviți să le folosești pe cele comune foarte mult. Dacă totuși acest lucru nu este posibil, atunci nu uita să dezinfectezi aparatele și accesoriile cât de des posibil.

Accesorii pentru sport - de avut acasă sau pentru sală

Fie că alegi să dedici sportului mai multe ore din viață pe zi sau câte 30 de minute, important este ca mișcarea să facă parte din viața ta constant deoarece aceasta îți aduce o mulțime de beneficii atât din punct de vedere fizic, cât și mental.
Pentru a-ți ușura parte din muncă îți recomandăm să apelezi la produse de calitate care te vor face să te simți mai confortabil pe de o parte și vor rezista mai bine în timp pe de altă parte.

Foto: unsplash.com

1. Bustieră și colanți

Bustiera și colanții nu trebuie să lipsească din garderobă deoarece acestea își oferă susținerea de care ai nevoie, lasă pielea să respire corect și îți dau libertatea de a efectua până și cele mai grele rezultate.
Alege-le pe cele de la Nike România, împreună cu tricouri sau alt tip de pantalon sport și te asigurăm că te vei bucura de ele pentru o perioadă lungă de timp.

2. Șosete

Inițial ai crede că șosetele nu sunt foarte importante și că o pereche din cele pe care le porți zilnic își fac treaba. Odată însă ce îți cumperi o pereche de șosete special dedicate sportului îți vei schimba părerea și cu siguranță îți vei lua să ai câte una pentru fiecare antrenament din săptămână.
Acestea lasă piciorul să respire și fibrele îi permit să se miște liber în timpul exercițiilor.

Citeste si:
Cum să rămâi motivat atunci când mergi la sală: 5 sfaturi care...
Cum să rămâi motivat atunci...

3. Pantofi sport pentru fitness

Fiecare sport are pantofi dedicați, creați în așa fel încât să confere piciorului libertatea de mișcare în funcție de tipul de efort pe care urmează să îl facă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.