Gelozie, acuzații, replici dure din partea rivalilor, care profitau de momentul de cumpănă în care se află familia Reghecampf-Prodan, amante, paparazzi, negare și un șir de declarații de dragoste din partea impresarei către soț, izvorâte din disperarea de a-și păstra relația. Toate acestea au realizat un tablou de urmărit cu sufletul la gură; tabloul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani și un copil și un imperiu. Antrenorul a ajuns deja la o concluzie, al cărei proces e pe roate, căci a depus actele de divorț.

Imperul Prodan-Reghecampf s-a năruit. Antrenorul a depus actele de divorț

Laurențiu Reghecampf a făcut pasul decisiv pentru separarea de Anamaria Prodan. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a anunțat că a depus actele de divorț. Recent, s-a aflat că acesta urmează să devină tată peste șase luni, actuala sa iubită fiind însărcinată. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că vrea ca lucrurile să se sfârșească într-un mod civilizat și a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea mariajului.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni.

Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru CanCan.

Începutul relației, ca-n filme

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au cunoscut și au avut o relație pe vremea când antrenorul avea 17 ani, iar impresara 19. Erau prea tineri pentru ceva serios, așa că s-au separat. Fiecare s-a căsătorit și a avut copii. El - un băiat, ea - două fete. După 17 ani, destinul i-a adus din nou împreună, s-au căsătorit și au făcut un copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.