Anamaria Prodan mai poate să încaseze, dar și să atace. A ieșit mai mult ca niciodată în presă pentru a-și apăra soțul, pe Laurențiu Reghecampf, despre care s-a spus că i-a fost infidel. De această dată, cel cu care împarte ringul de acuzații este Adrian Mititelu Jr., cel care este rivalul din Bănie al partenerului. „Prințul Craiovei” a avut o reacție dură la adresa lui Reghe și impresara a sărit în apărarea sa.

Anamaria Prodan are un nou rival din cauza escapadelor lui Laurențiu Reghecampf. Adrian Mititelu Jr. a scos-o din minți

Fiul lui Adrian Mititelu i-a spus lui Laurențiu Reghecampf „să își vadă de amantele lui prostituate”. Declarația a făcut-o pe Anamaria Prodan să își scoată colții public.

„În ceea ce îl privește pe Reghecampf, îi recomand să nu se bage în acest scandal. Este prea mic. Să rămână în continuare pe bancă și să își vadă de amantele lui prostituate”, sunt acuzaţiile dure lansate de Adrian Mititelu Jr., conform gsp.ro.

„Prințul Craiovei” a făcut referire la presupusele escapade ale lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a fost în centrul unui scandal după ce s-ar fi dus în Delta Dunării cu un prieten și două tinere.

„Amante, prostituate și bețiile îi sunt străine”

„Ce urât. În sport, decenţa şi respectul trebuie să domnească ! De asta suntem unde suntem! Păcat! Reghecampf este numărul 1. Amante, prostituate şi beţiile îi sunt străine. Dar cui îi pasă de aşa ceva? Gura lumii nici pământul nu o astupă. Prostituate sau amante au oamenii mici şi foarte slabi! Niciodată soţul meu nu a avut aşa ceva. Le detestă! A ridicat generaţii de fotbalişti şi i-a învăţat că familia este cel mai sfânt şi frumos lucru de pe pământ.

Soţul meu este cel mai puternic bărbat. Cel mai mândru bărbat. Cel mai bun tată din Univers. Tati, noi te iubim enorm. Îţi urăm baftă multă, eşti prea mare să te uiţi în stânga şi în dreapta. Te iubim, soarele nostru”, a notat impresara pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan s-a certat și cu Gigi Becali și Giovanni Becali. Aceștia au ajuns la cuțite după ce impresara a fost exclusă din transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, ratând un comision uriaș. Ea își caută și acum dreptatea în instanță, iar primul termen al procesului cu internaționalul român a fost fixat pe 26 octombrie.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.