Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai solide și urmărite cupluri din lumea mondenă, fiind împreună de mai bine de 15 ani. În ultima vreme, au apărut tot felul de zvonuri legate de faptul că bărbatul ar fi înșelat-o pe soția sa și că le-ar fi dat bani amantelor sale, motiv pentru care femeia de afaceri a luat foc și a transmis un alt mesaj dur în mediul online.

Anamaria Prodan a publicat o imagine de colecție cu familia sa, în dreptul căreia și-a spus oful în ceea ce privește presupusele amante ale soțului său, despre bețiile acestuia, dar și despre toate lucrurile despre care s-a scris, în ultima perioadă. Sexy impresara nu crede nici în ruptul capului în aceste informații și le-a cerut oamenilor care vor să îi strice imaginea bărbatului de lângă ea dovezi clare.

Anamaria Prodan, mesaj dur pe Instagram

„VA ROG SA ADUCEȚI DOVEZI SOLIDE DESPRE FIECARE LUCRU DAU FAPTA PE CARE O MENȚIONAȚI ZILNIC IN PRESA! DESPRE BEȚIILE LUI REGHE, DESPRE AMANTELE LUI REGHE. CINE SUNT SI DE UNDE VIN? CE I AU LUAT SI CE LE A DAT? CE A FURAT DIN CASA LUI SA DEA ANANTELOR? CE BUSINESS URI A DESCHIS AMANTELOR? CE CASE SAU CE TRANSFERURI A FĂCUT AMANTELOR! Daca credeți ca acest bărbat ar putea sa decada in ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce l admira si a făcut toate aceste lucruri înseamnă ca merita să fie scos in fata si arătat cu degetul de o tara întreaga. Daca așa ati considerat voi ca REGHECAMPF merita sa apăra zilnic pe primele pagini ale ziarelor cuplat cu tot felul de gunoaie înseamnă ca aveți probe”, a transmis Anamaria Prodan, în mediul online.

Vedeta nu s-a lăsat și a mai afirmat că aceia care cred că soțul ei ar putea să decadă în fața ei, a copiilor lor sau a oamenilor care îl iubesc după toate acestea, înseamnă că au și probe pe care ea ar vrea să le vadă. A rugat pe toată lumea să vorbească despre familia ei, doar în momentul în care există dovezi clare, pentru că în caz contrar copiii ei ar avea de suferit și este ultimul lucru pe care și-l dorește.

„Lucruri pe care le am detestat la un bărbat si pe care le am dat exemplu si din poziția de manager, si din poziția de mama si din poziția de femeie tuturor bărbaților pe care i am cunoscut si cu care am lucrat, pe care efectiv i am învățat SI EXPLICAT ca PT ORICE LUCRU STRÂMB FACUT IN VIAȚA TREBUIE SA SE GÂNDEASCĂ ÎNAINTE DE MII DE ORI CA NU CUMVA CONSECINȚELE VICIILOR SI MICIMII LUI SA RĂNEASCĂ COPIII SI FAMILIA! IN SUFLETUL UNUI COPIL CARE ÎȘI DIVINIZEAZA TATAL SI ÎȘI CONSTRUIEȘTE VIAȚA IN JURUL LUI SI ÎL NUMEȘTE EROUL VIEȚII LUI SI POVESTESTE TUTUROR CA VREA SA FIE CA EL… IN MOMENTUL IN CARE FACE UNUL DIN LUCRURILE ENUMERATE MAI SUS… NU VORBIM DE TOATE CĂCI ESTE CRED EU IMPOSIBIL… A DĂRÂMAT LUMEA SI PRINCIPIILE IN CARE CREDE COPILUL LUI DEFINITIV SI SECHELELE LASATE ÎI VOR DISTRUGEVIAȚA DE LA VÂRSTA LA CARE TREBUIA SA VISEZE IN BRAȚELE TATĂLUI LA FERICIREA ABSOLUTA PE CARE NUMAI FAMILIA ȚI O OFERĂ! EU CRED CA LAURENTIU REGHECAMPF NU SE REGASESTE IN AȘA CEVA SI PT FAPTUL CA EU ANAMARIA TRĂIESC SI CRED IN ACESTE PRINCIPII SI NU AM SA MA DEZIC DE ELE NICIODATĂ VA ROG MULT SA MI PROTEJAȚI COPIII SI NUMAI DACĂ AVEȚI INFORMAȚII SI DOVEZI CLARE (nu supoziții sau prieteni care dau INFO DESPRE SOȚUL MEU SA LE PUBLICAȚI! VA MULTUMESC ANTICIPAT”, a mai zis ea, pe Instagram.

Citeste si:
Carmen de la Sălciua i-a dat replica mamei lui Culiță Sterp:...
Carmen de la Sălciua i-a dat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 August 2021 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.