Simona Halep a plecat sâmbătă dimineață spre Indian Wells, turneu programat în perioada 4-17 octombrie. Campioana a comentat posibilul duel pe care îl poate avea la turneul din USA, cât și la Transylvania Open, eveniment de la Cluj-Napoca, ce se va ține în intervalul 25-31 octombrie, dar a vorbit și despre participarea Emmei Răducanu la Transylvania Open, primul din România la care tânăra sportivă ia parte.

Simona Halep a vorbit despre Emma Răducanu și turneul de la Cluj

„Va fi o provocare pentru mine, mai ales că ea are o încredere foarte foarte mare după rezultatul obținut. Este foarte interesant că a ales să vină (n.r. - la Cluj). Probabil vrea să joace la mamaie, cum spunea ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc”, a spus Simona Halep naitne de a pleca spre America.

Primul turneu la care va participa constănțeanca după nuntă este Indian Weels, apoi va juca la Kremlin Cup, la Moscova, pe urmă la Transylvania Open.

Reacția Emmei Răducanu după ce a anunțat că va participa la Transylvania Open

Emma Răducanu este jucătoarea care reprezintă Marea Britanie, cu tată român și mamă chinezoaică. Ea spune că turneul Transylvania Open este unul special, având în vedere că e primul din țara natală a părintelui ei la care participă.

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că să particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut este un moment special și abia aștept să ajung la Cluj!", a spus Emma Răducanu.

Simona Halep a căzut până pe locul 14 în clasamentul WTA

Jucătoarea de tenis română a coborât de pe locul 11 pe 14, cu 3.152 de puncte, în clasamentul WTA, după ce a pierdut punctele aferente trofeului câștigat la Roma, în urmă cu un an. Lider este sportiva australiană Ashleigh Barty, cu 10.057 de puncte. Între timp, Barbora Krejcikova și Iga Swiatek au urcat câte două poziții și au ajuns la cea mai bună clasare din carieră. Sofia Kenin a pierdut un loc, în timp ce Naomi Osaka a mai coborât trei poziții.

Noul top 10


  1. Ashleigh Barty – 10.075 puncte

  2. Aryna Sabalenka 7.720

  3. Karolina Pliskova 5.315

  4. Elina Svitolina 4.860

  5. Barbora Krejcikova 4.668

  6. Iga Swiatek 4.571

  7. Sofia Kenin 4.413

  8. Naomi Osaka 4.326

  9. Garbine Muguruza 4.135

  10. Petra Kvitova 4.060
  11. Citeste si:
    Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
    Lord of the Dance revine în...


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2021 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.