Este oficial! Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc, iar sportiva a dat deja primele declarații despre marele eveniment. Cel care a dat-o de gol pe frumoasa vedetă că va merge în fața ofițerului stării civile alături de partenerul său de viață a fost Ilie Năstase.

În cadrul unei emisiuni unde a fost invitat fomul mare tenismen a dezvăluit chiar și date în care va avea loc cununia civilă. Se pare că fusese sunat de către Simona Halep care la invitat să fie lângă ea într-una dintre cele mai importante și frumoase zile din viața sa. Cel mai probabil, Ilie Năstase nu va fi absent de la nunta sa și, cine știe, poate merge însoțit chiar de Ioana, care a primit și ea o invitație la rândul său.

Când face nunta Simona Halep

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că sunt invitați acolo ”, a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii Teo Show.

Văzând ce a declarat Ilie Năstase, Simona Halep a spus lumii complete că și ea și Toni Iuruc își vor uni destinele săptămânii viitoare. Tenismena are mari emoții și a mărturisit că va fi un eveniment frumos. În plus, este de părere că nu-i pe care o vor face să prezinte un pas extrem de important în viețile lor și se bucură din tot sufletul și lucrurile se întâmplă în felul acesta. Rămâne de văzut care este ținută pe care ea o va purta în ziua cea mare, dar și unde se va desfășura petrecerea.

„Domnul Năstase ma dat de gol. Da, ne vom căsători, săptămâna viitoare. E un eveniment frumos, am emoții. E un pas extrem de important. Sunt foarte bucuroși că se întâmplă ”, a spus Simona Halep, potrivit sport.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.