Debutanta Sheriff Tiraspol a obţinut cel mai bun rezultat din istoria sa, o victorie cu 2-1 pe terenul echipei Real Madrid, cea mai titrată din Liga Campionilor, marţi seara, într-o partidă din etapa a doua a competiţiei, în Grupa D.

Real Madrid, înfrângere din partea echipei moldovenești, Sheriff Tiraspol

După ce a câştigat primul meci cu Şahtior Doneţk, scor 2-0, campioana Republicii Moldova s-a impus pe ''Santiago Bernabeu'' cu 3-1, prin golurile reuşite de uzbecul Djasur Iahşibaev (23) şi luxemburghezul Sebastien Thill (90+1). Pentru Real a înscris Karim Benzema (65 - penalty). Argentinianul Leo Messi a marcat primul său gol pentru PSG, în victoria cu Manchester City (2-0), finalista ediţiei trecute a competiţiei. Celălalt gol a fost înscris de Idrissa Gueye.

Liverpool a reuşit scorul zilei, 5-1 cu Porto, în deplasare. Salah (două), Firmino (două) şi Sadio Mane au marcat golurile cormoranilor.FC Bruges a câştigat la Leipzig, 2-1 cu RB, golul gazdelor fiind reuşit de francezul Christopher Nkunku, ajuns la patru goluri marcate în acest sezon de Champions League.

Victoria echipei Atletico Madrid

Atletico Madrid a învins-o pe AC Milan cu scorul de 2-1, pe San Siro, întorcând rezultatul în finalul partide. Rossoneri, cu portarul român Ciprian Tătăruşanu rezervă, au deschis scorul prin Rafael Leao (20), dar în min. 29 a fost eliminat ivorianul Franck Kessie. Atleico a dat lovitura pe final, prin golurile marcate de Antoine Griezmann (84) şi Luis Suarez (90+7 - penalty).
Cartonaş roşu: Franck Kessie (Milan) 29.

Ajax Amsterdam a dispsu de Beşiktaş Istanbul cu 2-0, prin reuşitele lui Steven Berghuis şi Sebastien Haller, atacantul ivorian marcând al cincilea său gol pentru ''lăncieri'' în acest sezon al Ligii Campionilor. În alt meci, Borussia Dortmund a întrecut-o la limită pe Sporting Lisabona, cu 1-0, gol marcat de olandezul Donyell Malen (47). Portarul român Ionuţ Radu a fost rezervă la Inter Milano, în meciul cu Şahtior Doneţk, terminat la egalitate, 0-0, în deplasare, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Care era meniul Simonei Halep înainte de un meci extrem de...
Care era meniul Simonei Halep...

Rezultatele grupelor

Grupa A
Paris Saint-Germain - Manchester City 2-0
Au marcat: Idrissa Gana Gueye 8, Lionel Messi 74.

RB Leipzig - FC Bruges 1-2
Au marcat: Christopher Nkunku 5, respectiv Hans Vanaken 22, Mats Rits 40.

Grupa B
AC Milan - Atletico Madrid 1-2
Au marcat: Rafael Leao 20, respectiv Antoine Griezmann 84, Luis Suarez 90+7 - penalty.
Cartonaş roşu: Franck Kessie (Milan) 29.

FC Porto - Liverpool 1-5
Au marcat: Mehdi Taremi 75, respectiv Mohamed Salah 18, 60, Sadio Mane 45, Roberto Firmino 74, 81.

Grupa C
Ajax Amsterdam - Beşiktaş Istanbul 2-0
Au marcat: Steven Berghuis 17, Sebastien Haller 43.

Borussia Dortmund - Sporting Lisabona 1-0
A marcat: Donyell Malen 47.

Grupa D
Şahtior Doneţk - Inter Milano 0-0

Real Madrid - FC Sheriff Tiraspol 1-2
Au marcat: Karim Benzema 65 - Djasur Iahşibaev 23, Sebastien Thill 90+1.

Citeste si:
Volodimir Zelenski anunță o viitoare victorie a Ucrainei: „Au...
Volodimir Zelenski anunță o...


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2021 - 09 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.