Scrimera romana Ana-Maria Popescu a castigat Cupa Mondiala la spada de la Tallinn (Estonia), dupa ce a invins-o, sambata, in finala, pe rusoaica Violetta Kolobova, cu 15-13.

Popescu (ex-Branza), campioana olimpica la Rio cu echipa, a trecut in primul tur de Katrina Lehis (Estonia), cu 15-14, apoi a dispus de Courtney Hurley (SUA), cu 15-9, in optimi s-a impus cu 15-7 in fata sud-coreencei Sera Song, in sferturi a invins-o pe italianca Nicol Foietta, cu 15-5, iar in semifinale a castigat cu 15-14 in fata chinezoaicei Yiwen Sun.

Pe locul al treilea s-au clasat doua chinezoaice Yiwen Sun si Mingye Zhu, scrie Agerpres.

Celelalte romance s-au clasat astfel: Greta Veres - locul 87, Amalia Tataran - 91, Denisa Barosan - 126, Alexandra Predescu 169, Bianca Benea - 179.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.