Sport 21 Iulie 2019 12:50
Darius Emanuel Movileanu din Targoviste este noul campion european la tenis de masa.

"Darius Emanuel Movileanu a castigat, acum doua zile - 16.07.2019, titlul de CAMPION EUROPEAN la Campionatul European destinat cadetilor si juniorilor din Ostrava, Cehia.

Darius implineste in curand 14 ani. Nascut la Targoviste, este legitimat in prezent ca jucator la CSA Steaua Bucuresti. Inca de la intrarea in circuitul profesionist, a cistigat numeroase trofee, atat la nivel national, cat si international.

Dupa castigarea competitiei continentale, Darius a declarat: 'Vreau sa revin cat mai curand acasa, la Targoviste, sa ma pot bucura alaturi de restul familiei si de prieteni. Este locul unde vin cu drag la fiecare sfarsit de saptamana, cand nu sunt plecat in cantonamente si competitii. Imi place sa imi petrec timpul liber in frumosul nostru oras incarcat de istorie, despre care povestesc cu drag tuturor, indiferent de coltul de lume in care ma aflu. Pe viitor imi doresc cat mai multe titluri si sa duc numele tarii noastre cat mai sus in ierarhia competitionala'," se arata pe pagina Targovistea turistica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.