Sport 23 Iunie 2019 22:45
Perechea romana Simona Halep/Raluca Olaru s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis pe iarba de la Eastbourne (WTA), dotat cu premii totale de 998.712 dolari, dupa 7-6 (5), 7-5 cu cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Yifan Xu (China).

Romancele s-au impus intr-o ora si 34 de minute in fata principalelor favorite.

Dabrowski si Xu au condus in primul set cu 3-1 si 5-2, dar Halep si Olaru au revenit spectaculos, au salvat trei mingi de set si au reusit sa se impuna in tiebreak. Principalele favorite au condus in setul al doilea cu 2-0 si 4-1, romancele au egalat, 4-4, au facut break la 5-5 si au castigat cu 7-5, scrie Agerpres.

Halep si Olaru si-au asigurat un cec de 8.109 dolari si 100 de puncte WTA la dublu, urmand sa joace in sferturi contra perechii invingatoare in meciul Alicja Rosolska (Polonia)/Zhaoxuan Yang (China) - Lucie Hradecka (Cehia)/Andreja Klepac (Slovenia).

La simplu, Halep e calificata direct in runda a doua, unde o va infrunta pe castigatoarea dintre Camila Giorgi (Italia) si Su-wei Hsieh (Taiwan).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.