Simona Halep a fost laudata de jurnalistii francezi dupa calificarea in finala turneului WTA de la Doha.

"Un remake al sfertului de finala de la Roland Garros 2017! (n.r. - cand Halep a invins Svitolina cu 3-6, 7-6, 6-0). In ciuda calitatii jocului si a abilitatii de a isi scoate adversara din ritm, Halep a avut emotii la retur, unde procentajul a trecut cu greu de 30%. Dar Halep e o luptatoare ca nimeni alta.

Desi Svitolina s-a desprins la 4-1 si a fost aproape de un nou break, Halep a revenit, exact ca in sfertul de la Roland Garros 2017. Atunci, condusa cu 6-3 si 5-1, Simona a intors rezultatul. Asa s-a intamplat si acum, iar sambata va lupta pentru al 19-lea titlu din cariera", au scris jurnalistii de la L'Equipe, potrivit adevarul.ro.

Simona Halep o invinge pe Elina Svitolina

Simona Halep, care va urca pe locul doi in ierarhia mondiala, s-a calificat vineri in finala turneului WTA de la Doha, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Elina Svitolina, scor 6-3, 3-6, 6-4, scrie digisport.ro.

Jucatoarea din Constanta a fost campioana in 2014 si semifinalista anul trecut. Ea urmeaza sa performeze in finala contra jucatoarei din Belgia, Elise Mertens, dupa ce a invins-o pe Angelique Kerber, scor 6-4, 2-6, 6-1.

Dupa acest joc, ea si-a asigurat un cec de 84.850 dolari si 305 puncte WTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.