Lorena Balaci, fiica fotbalistului Ilie Balaci, care a incetat din viata la varsta de 62 de ani, sustine ca tatal sau se temea de moarte, sustinand ca va muri tanar.

"Dumnezeu asa a vrut, sa ni-l ia repede si tanar. Aseara era bine. Eu sunt socata, in momentele astea n-am cuvinte. As vrea sa-i pastram memoria frumoasa. Cred ca i-a cedat inima, cam asta s-a intamplat. Am vorbit aseara ultima data cu el, sa-i spun ca cel mic urma sa joace la echipa under 17. El joaca la ora asta, este la Slobozia si joaca. In vara asta am fost foarte bucurosi pentru ca cel mic fusese convocat la nationala, cel mare luase la facultate, a intrat la Teatru. N-am avut niciun moment de tristete in familie. Nimic n-a prevestit aceasta tragedie. Stiu ca Dumnezeu l-a vrut acolo, sus.

Lui tata ii era frica de moarte si spunea ca va muri tanar. N-am decat sa le multumesc oamenilor de la SMURD, tuturor paramedicilor care au fost aici. N-avem ce sa reprosam nimanui. Pur si simplu nu a raspuns la nicio manevra medicala. Inca nu stim ce a fost exact", a declarat Lorena Balaci, citata de ziaruldeiasi.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.