Sport 22 Martie 2018 11:05
Simona Halep debuteaza, joi, la turneul de la Miami, unde va juca impotriva frantuzoaicei Oceane Dodin (98 WTA). Numarul 1 mondial a dat asigurari ca s-a recuperat dupa problemele pe care le-a avut la picior. 

"Acesta este cel mai important lucru. Am jucat bine la Indian Wells. Au fost momente grele, insa acum m-am intors. M-am antrenat din greu in aceste zile si ma voi pregati si astazi. Ma simt pregatita sa incep turneul. Va fi o competitie foarte dificila, cu siguranta. Este un turneu important si, din acest motiv, fiecare meci va fi greu, insa ma aflu aici pentru a da tot ce e mai bun si a incerca sa castig fiecare partida pe care o voi disputa", a declarat Simona Halep, potrivit Stirileprotv.

Este prima intalnire dintre cele doua sportive.

Simona Halep s-a calificat direct in turul doi al turneului, iar Dodin a trecut in primul tur de Veronica Cepede Royg din Paraguay.

Meciul se va disputa joi, in jurul orei 21:00.

Daca va trece de Dodin, numarul 1 mondial ar putea sa o intalneasca pe Angieszka Radwanska.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.