Americanul Jerome LaGrange, fost jucator al echipei de baschet U BT Cluj, a murit la doar 38 de ani, el fiind bolnav de cancer.

Clubul U BT Cluj a anuntat, joi, vestea privind decesul lui Jerome LaGrange, care se afla acasa, in SUA, unde a petrecut ultimele luni sub tratament, fiind bolnav de cancer.

Jerome LaGrange a murit miercuri seara, scrie News.ro.

Kyndall Dykes, component al echipei clujene, a scris intr-un mesaj postat pe Facebook: ”Era un tip grozav. El a fost primul care m-a ajutat cu un angajament peste Ocean, cand am semnat cu U BT Cluj. Apoi, peste doi ani, cand aveam nevoie de un fundas experimentat l-am propus eu pe el si asa am devenit coechipieri la Cluj. Sa te odihnesti in pace”.

Jerome LaGrange a jucat la formatia clujeana in sezonul 2011-2012, el fiind cooptat in lot dupa accidentarea fundasului Tyler Morris. Ultima data a jucat in Germania, in ligile inferioare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.