CFR Cluj a invins, joi seara, in deplasare pe Astra Giurgiu, scor 2-1, intr-un meci frumos din etapa a 18-a a Ligii 1.

Toate cele trei goluri au fost inscrise in primele 21 de minute ale jocului. CFR Cluj a deschis scorul, prin golgheterul sau, Cristian Bud, care a inscris cu o lovitura de cap dupa un corner, in minutul 5.

Denis Alibec a egalat, 8 minute mai tarziu, cu un sut extraordinar, de pe loc, de la aproape 25 de metri. Mingea s-a dus in vinclul portii lui Vatca.

Dupa alte 8 minute, Filipe Nascimento i-a readus pe cei de la CFR Cluj in avantaj, marcand cu o "scarita" dintr-un penalti pe care tot el l-a obtinut, dupa un fault al lui Oros.

Pana la finalul meciului, cele doua echipe au jucat pe contre, insa Astra nu a reusit sa egaleze, in timp ce CFR Cluj a parut ca se multumeste cu acest rezultat. De altfel, echipa lui Vasile Miriuta a avut sansa de a marca inca un gol, in prelungiri, insa Camora nu l-a pacalit pe Gavrilas, transmite Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.