Sport 23 August 2016 11:30
Wesley Lopes (35 de ani) a facut furori in campionatul romanesc, punctand de 65 de ori pentru FC Vaslui si CSMS Iasi.

UPDATE 14:34

Fostul impresar al lui Wesley, Lucian Marinescu, a declarat, in urma cu cateva momente, pentru Digi Sport, ca a discutat azi la telefon cu fotbalistul brazilian de 35 de ani, infirmand astfel stirea publicata de presa araba, conform careia jucatorul ar fi decedat in timpul unui antrenament.

"Am vorbit acum cu el, e bine, e sanatos, e acasa, in Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renuntat la fotbal si in momentul de fata se ocupa de fundatia sa din Brazilia", a declarat Lucian Marinescu, in EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

UPDATE 13.45

Presa araba incepe sa infirme moartea lui Wesley care a jucat la Vaslui. E posibil sa fi murit un Wesley in Brazilia, dar de la Flamengo. Deocamdata nu e nimic sigur iar Wesley nu raspunde la telefon, scrie si Sport.ro.

UPDATE 11.54

Alta stire aici in care se face, in mod evident, o confuzie intre Wesley Lopes si un jucator de la Flamengo care a murit, intr-adevar, din cauza unui atac de cord. Wesley Lopes, fost jucator la Vaslui si Al-Hilal, n-a evoluat niciodata la Flamengo, scrie Adevarul.

Atacantul brazilian Wesley Lopes, fost jucator la FC Vaslui si CSMS Iasi, a decedat subit la varsta de 35 de ani, conform presei arabe.

Legitimat la echipa braziliana Uniao Agricola Barbarense, Wesley ar fi suferit un infarct in timpul unui antrenament.

Wesley a ajuns in Romania in 2009, la FC Vaslui, echipa pentru care a evoluat timp de trei sezoane, pana in 2012. Apoi, in 2014, sud-americanul a revenit in fotbalul romanesc pentru o scurta perioada de timp, la CSMS Iasi, noteaza Click.ro.

Cu 64 de goluri marcate pentru cele doua echipe, Wesley Lopes este cel mai prolific jucator strain care a evoluat vreodata in Liga I.

Porumboiu, socat de veste, la ProSport LIVE

Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui si cel care l-a adus in Romania, a ramas socat de veste: ””Nu pot sa cred asa ceva... Doamne, Dumnezeule! Nu, domnule, nu avea probleme de sanatate. Vreau sa va spun ca, in perioada in care Ignacio era antrenor, tragea niste betii crunte. Erau unii care nici nu mai veneau la antrenament... Dintre toti care se imbatau, Wesley era cel mai fresh. Nu ca era fresh, era perfect. Si nu dormea toata noapte. Nu am vazut fotbalist asa puternic. Cred ca-l baga pe Tamas sub masa. Am aflat lucruri incredibile despre el cu bautura si rezistenta.
Citeste si:
Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în...
Laurențiu Reghecampf,...

Dumnezeu sa-l ierte daca e adevarat! Un talent rar. Era peste Sanmartean si Adailton. Mi-a fost prezentat de fiul lui Nae Manea, m-am urcat in avion si l-am adus la Vaslui. Era un jucator jovial, cu mult caracter. Un talent imens. Chiar regret enorm... M-ati prins si in direct cu chestia asta... El avea domiciliul mai mult la Iasi. Faptul ca era tanar, nu se vedea ca a baut o noapte intreaga. Dar se prezenta impecabil.”, a declarat Porumboiu la ProSport LIVE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.