Sport 19 August 2016 17:00
Tehnicianul Laurentiu Reghecampf a declarat, vineri, ca jucatorii stelisti au nevoie de un meci foarte bun in derbiul cu Dinamo, pentru a-si reface moralul du infrangerea suferita, scor 0-5, cu Manchester United.

"Venim dupa o partida pe care am piedut-o acasa, cu 5-0 si avem nevoie de un raspuns, sa facem un meci bun si lucrul acesta este cel mai important pentru moralul jucatorilor", a declarat Reghecampf, care a adaugat ca noile achizitii, De Amorim si Boldin, se integreaza foarte bine in cadrul echipei.

Steaua nu are un lot valoros si nu are nevoie de alte transferuri, dupa ce Pintilii, Tosca si Golubovici s-au accidentat.

"Nu trebuie sa mai aducem jucatori, noi avem un lot numeros, valoros. Intr-adevar, avem parte de cateva accidentari. Tosca trebuie sa se recupereze in urmatoarele saptamani, Golubovici, operat astazi, Pintilii, operat ieri. Trebuie sa mergem inainte, dar nu ne gandim in momentul de fata sa aducem jucatori. Cred ca pe posturile respective avem destui jucatori care sa acopere aceste goluri", a explicat el.

Intrebat daca se teme de dinamovistii Rotariu si Gnohere la derbi, Reghecampf a raspuns:

"Nu ma tem de nimeni. Intr-adevar Rotariu si Gnohere au avut evolutii foarte bune pana acum, au marcat multe goluri, dar eu cred ca Dinamo a format in momentul de fata o echipa puternica. Acesti doi jucatori, fara sustinerea celorlalti, nu cred ca puteau avea aceste evolutii. Exista in fiecare echipa jucatori care fac diferenta, iar Rotariu si Gnohere sunt jucatorii care marcheaza la fiecare meci, care ies in evidenta, dar eu cred ca trebuie sa fim atenti la tot ce inseamna echipa Dinamo in momentul de fata. Daca jucatorii nostri vor fi constienti de acest lucru si vor trata meciul foarte serios, cred eu ca vor putea castiga maine seara."

Reghecampf nu este ingrijorat de posbilitatea ca la meciul cu Dinamo sa fie putini suporteri stelisti in tribune. El crede ca, prin rezultate si printr-un joc bun, fanii pot fi readusi sa sustina echipa, informeaza News.ro.

Citeste si:
Care era meniul Simonei Halep înainte de un meci extrem de...
Care era meniul Simonei Halep...

"Nu stiu cati oameni vom avea la meci, vo medea maine, Probabil ca cei de la Dinamo vor avea o sustienre mai mare, dar cred eu ca acest lucru se regleaza cand castigi meciuri, cand ai o prestatie buna o sa aduci din nou oamenii la stadion. pentru noi urmeaza o perioada foarte buna, vom aduce in Romani echipe foarte bune din Europa, vom juca in grupele Europa Legaue si fanii vor avea din nou posibilitatea sa fie alatrid e noi. Nu ne ingrijoram", a afirmat antrenorul.

Reghecampf doreste adversari abordabili in grupa Ligii Europa: "Mi-as dori sa intalnim echipe cu care sa putem sa jucam si sa ne calificam in primavara europeana. Nu cred ca e important sa jucam numai cu Manchetser City, Manchester United. Cred ca in momentul de fata trebuie sa ne gandim la ce este mai important pentru fotbalul romanesc si pentru echipa noastra. O calificare in primavara europeana cred ca ar insemna enorm pentru fotbalul romanesc. Sper sa reusim acest lucru."

Citeste si:
Fost consilier local bătut de ultrașii Stelei într-un magazin
Fost consilier local bătut de...

Laurentiu Reghecampf a spus ca doreste sa felicite echipa Astra dupa returul cu West Ham United, nu dupa primul meci, incheiat joi, cu scorul de 1-1.

"Este un rezultat pozitiv pentru fotbalul romanesc, dar mai au un meci retur. Eu vreau sa ii felicit dupa retur. Este normal ca jucatorii Astrei sa aiba o alta reactie cand au antrenorul pe banca. Este foarte greu pentru o echipa sa nu aiba antrenorul pe margine. Sumi si-a castigat locul in ierarhia aceasta a antrenorlor. A castigat un campionat. Este normal sa se impuna in fata unei echipe si echipa sa aiba o alta exprimare cand este el pe margine. Pas cu pas, el isi rezolva problemele", a spus tehnicianul stelist.

FC Steaua va intalni sambata seara, tot pe Arena Nationala, de la ora 21.00, echipa Dinamo, in etapa a V-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.