Sport 11 Iulie 2016 00:31
Portughezii inving in prelungiri o echipa a Frantei care a parut mai fricoasa ca oricand.

Ratari franceze si accidentarea lui Ronaldo

Franta a dominat prima repriza a confruntarii cu Portugalia, rand pe rand, Giroud sau Griezmann ratand din situatii foarte bune. Portarul portughez Rui Patricio a fost cel mai bun om de pe teren in prima repriza a finalei de la Paris.


Capitanul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, a iesit de pe teren in lacrimi, pe targa, in meciul Portugaliei cu Franta, din finala Euro-2016. Ronaldo s-a accidentat dupa un fault al lui Payet.

Desi a incercat sa ramana in teren, Ronaldo a fost nevoit sa iasa, fiind inlocuit de Ricardo Quaresma. Dupa iesirea lui Ronaldo, capitanul Portugaliei este Nani.

"Calaul" Payet, schimbat in minutul 57

Dimitri Payet, cel care l-a scos din joc pe Cristiano Ronaldo, a fost inlocuit in minutul 57 al finalei cu Coman. Francezul a fost huiduit de fanii portughezi.
Franta a inceput partida in formula: Lloris - Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra - Pogba, Matuidi - Sissoko, Griezmann, Payet - Giroud. Selectioner: Didier Dechamps.

70 de minute de fotbal tacticizat

Cele doua formatii au jucat la rezultat in primele 70 de minute. Meciul a fost unul incalcit la mijlocul terenului, francezii au dominat in ceea ce priveste posesia, insa doar Griezmann a fost periculos in doua randuri, prin lovituri de cap.

Franta putea castiga in ultimul minut

Colosala ocazie a Frantei in minutul 90+1: Gignac (intrat in locul lui Giroud in minutul `77 n.r.) il intoarce spectaculos pe Pepe si suteaza in bara!

Prima finala de Campionat European care merge in prelungiri

Cum scorul dupa cele 90 de minute a fost egal, 0-0, meciul a mers in prelungiri.

Francezii au inlemnit la ocazia lui Eder

Cea mai mare ocazie a prime reprize de prelungiri ii apartine Porugaliei - Eder, cu capul, Lloris are un reflex fantastic.

Bara in minutul 106 pentru Portugalia!

Scorul la bare a devenit 1-1. Juao Moutinho trimite in transversala.

Gol Portugalia. Gol Eder

Cel mai periculos om al portughezilor, Eder, deschide scorul in minutul 109 cu un sut spectaculos de la peste 25 de metri.
Citeste si:
Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în...
Laurențiu Reghecampf,...

Sarbatoare pe Stade de France, BATAI pe strazi!

Daca pe Stade de France a fost o atmosfera magica la finala Euro 2016, in afara stadionului lucrurile au aratat diferit. Politia franceza a fost nevoita sa intervina cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa langa fan zone-ul din Paris, chiar inaintea finalei Euro 2016, scrie sport.ro.

Echipele de start

Portugalia a trimis in teren urmatorii jucatori: Rui Patricio - Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro - William Carvalho - Renato Sanches, Adrien Silva, Joao Mario - Cristiano Ronaldo, Nani. Selectioner: Fernando Santos.

Meciul este arbitrat de englezul Mark Clattenburg, ajutat de asistentii Simon Beck si Jake Collin si de aditionalii Anthony Taylor si Andre Marriner. Rezerva este Viktor Kassai din Ungaria, iar rezerva a asistentilor Gyorgy Ring.

Inaintea partidei, terenul a fost invadat de fluturi, potrivit NEWS.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.