Sport 25 Aprilie 2016 10:14
Meciul a fost oprit, moment in care sute de fani au sarit din tribune in teren. Fortele de ordine au fost pur si simplu coplesite de gestul de huliganism.
Este un nou episod dintr-un serial cu gesturi extrem de urate facute de fanii lui Trabzonspor. Anul trecut, acestia au incercat sa arunce autocarul lui Fener de pe un pod. Huliganii au atacat cu pietre autocarul in care se afla echipa lui Fener, in timp ce acesta traversa un pod. Intentia ultrasilor lui Trabzonspor a fost ca soferul sa piarda controlul si sa sara de pe pod, informeaza MEDIAFAX.



Toata aceasta tensiune dintre cele doua echipe a pornit din momentul in care Fenerbahce a fost gasita vinovata pentru aranjarea meciurilor la pariuri. In acel sezon, titlul a fost castigat de Fenerbahce, iar pe locul secund a terminat Trabzonspor, la egalitate de puncte, dar despartite de golaveraj. Ulterior, procurorii au demonstrat ca Fenerbahce a aranjat meciuri, dar nu s-a decis si retragerea titlului de campioana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.