Sport 12 Aprilie 2016 11:52
Cei care au cumparat bilete pentru meciul Leicester-Everton, din ultima etapa a Premier League, le-au pus deja la vanzare pe internet, pentru preturi ce ajung chiar si la 15 000 de lire sterline, de 150 de ori mai mari decat cele oficiale.

Meciul cu Everton, ultimul al echipei Leicester pe teren propriu din acest sezon a devenit evenimentul anului pentru fanii “vulpilor”. Biletele puse la vanzare pe internet s-au epuizat in doar 90 de minute, iar speculantii au aparut imediat.

Acestia cer deja 15 000 de lire sterline pentru doua bilete de intrare la meci, in conditiile in care preturile oficiale nu depasesc 48 de lire.

"Vanzarea neautorizata a biletelor de fotbal este ilegala in Regatul Unit, iar clubul de fotbal Leicester va lua toate masurile necesare pentru a impiedica acest lucru. Ii rugam pe suporterii nostri sa nu cumpere bilete la alte preturi fata de cele oficiale si sa ne raporteze orice activitate de acest gen” a spus purtatorul de cuvant al echipei Leicester prin intermediul unui comunicat de presa.

Pentru biletele individuale preturile au ajuns chiar si la 3000 de lire sterline la doar cateva minute dupa ce au fost epuizate biletele puse la vanzare pe site-ul oficial al clubului.

Echipa antrenata de Claudio Ranieri ar putea deveni campioana Angliei pe 1 mai, chiar pe Old Trafford, la meciul cu Manchester United, astfel ca pe 7 mai, cand este programat ultimul joc al sezonului, fotbalistii ar putea sarbatori alaturi de fani castigarea primului titlu din istoria clubului chiar pe propriul stadion, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.