Sport 11 Aprilie 2016 14:26
Finantatorul echipei Steaua, George Becali l-a criticat dur pe Nicolae Stanciu, care a avut o evolutie slaba in derby-ul cu Dinamo, scor 1-1.

Finantatorul campioanei sustine ca tanarul mijlocas se gandeste mai mult la un transfer in strainatate.

Finantatorul Stelei a plecat nervos de la stadion, dupa egalul cu Dinamo. George Becali a declarat ca Nicusor Stanciu este vinovat pentru cele doua puncte pierdute de echipa campioana. Mijlocasul a gresit la golul egalizator, marcat de Dinamo.

”N-ati vazut ce bine a jucat? El crede ca fotbalul e asa, l-ati laudat voi putin si gata, e mare fotbalist, vedeta. E bun si egalul, dar daca joaca Stanciu titular cu Astra uitati de campionat, gata! Sa comenteze cei de la televizor arbitrajul. Am vazut un 11 metri, un ofsaid care n-a fost. Nu ma intereseaza arbitrajul, ma intereseaza Stanciu, care a pierdut meciul astazi. A venit AC Milan sa-l ia. O sa le dau eu bani sa-l ia, doar sa scap de el”, a declarat Gigi Becali la iesirea dupa Arena Nationala.

Nicolae Stanciu este golgheterul Stelei din acest sezon, cu 14 goluri marcate in 35 de meciuri in toate competitiile, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.