Sport 11 Aprilie 2016 10:28
Steaua Bucuresti a remizat, duminica, scor 1-1, in meciul jucat pe Arena Nationala cu Dinamo Bucuresti.

Mijlocasul Mihai Pintilii a fost eliminat in minutul 90, pentru cumul de cartonase galbene.

Au marcat: Filip (16' aut)/ Gnohere 48'

1-0: Faza a plecat de la Hamroun, excelent lansat pe stanga, acesta a centrat in careu, Adi Popa a incercat sa reia spre poarta, iar mingea l-a lovit pe Steliano Filip si a luat o traiectorie ciudata, care l-a pacalit pe Cerniauskas.

1-1: Gnohere a primit o pasa extraordinara de la Palic, care a profitat de o eroare a lui Stanciu, a intrat in careu si a marcat in dreapta lui Nita, pe coltul scurt.

Dupa aceasta rezultat de egalitate, Steaua Bucuresti acumuleaza 36 puncte si se afla pe locul al doilea, in timp ce Dinamo este pe locul 3 in clasament, cu 31 de puncte acumulate in sase etape de play-off.

Steaua Bucuresti: Nita - Tamas (Enache 61), Varela, Tosca, Momcilovic - Bourceanu (Tade 68), Pintilii - A. Popa, Stanciu, Hamroun - Chipciu (Filip 89). Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Dinamo Bucuresti: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Filip - P. Anton, Palic - Rotariu (Nedelcearu 65), Kortzorg (Vl. Olteanu 79), Lazar (Gnohere 46) - Bicfalvi Antrenor: Mircea Rednic

Cartonase galbene: Pintilii 45'/ Gnohere 65', Filip 75’, Hanca 90+2'
Cartonase rosii: Pintilii 90'

Arbitri: Alexandru Tudor, Radu Ghinguleac, Octavian Artene


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.