Sport 5 Aprilie 2016 11:38
Floyd Mayweather, presedintele companiei Mayweather Promotions, care promoveaza evenimente de box, a declarat, luni, ca Lucian Bute este un pugilist foarte bun, un luptator exploziv, inaintea meciului Badou Jack - Lucian Bute, pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, din 30 aprilie.

"Lupta aceasta este intre doi boxeri foarte buni. L-am vazut pe Bute boxand de multe ori si pot sa spun ca este foarte interesant si un pugilist exploziv. De fiecare data, el da 100%. Pe de alta parte, am incredere si admiratie fata de Badou Jack, pentru cum se comporta. Este un adevarat gentleman si un promotor demn pentru acest sport. Sunt sigur ca va continua sa-si consolideze numele in box.", a declarat Floyd Mayweather, la conferinta de presa dinaintea meciului Badou Jack - Lucian Bute, potrivit MEDIAFAX.

Pierre Duc, vicepresedinte al Interbox, compania organizatoare a galei din 30 aprilie, a declarat: "Suntem foarte entuziasmati inaintea acestui meci. Pentru cei care nu-l stiu pe Lucian Bute, spun de acum ca este un mare pugilist. A muncit extrem de mult in ultimele 6-12 luni, s-a pregatit pentru acest moment deosebit. Bute are un lung istoric de lupte la nivel inalt si confruntari pentru titluri mondiale. Lucian este un gentleman adevarat si, chiar daca va fi rezervat in declaratii, sunt sigur ca planuieste sa plece din America invingator, cu centura WBC. Sunt increzator ca Lucian va produce surpriza pe 30 aprilie".

Lucian Bute va boxa pentru centura mondiala WBC, pe data de 30 aprilie 2016, in Washington, D.C., Statele Unite ale Americii, impotriva lui Badou Jack, un american de origine suedeza.

In varsta de 32 de ani, Badou Jack are in palmares 20 de victorii (12 prin knock-out) si o singura infrangere. De partea cealalta, Bute are 30 de victorii si trei infrangeri. In ultimii patru ani, romanul a pierdut cu Carl Froch, Jean Pascal si James De Gale si a castigat de doua ori, cu Andrea Di Luisa si Denis Grachev.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.