Reprezentativa Germaniei a petrecut noaptea de vineri spre sambata in vestiare, la Stade de France, preferand aceasta varianta revenirii la hotel, ca urmare a atentatelor care au avut loc la Paris, informeaza L'Equipe.

"Am dorit sa evitam orice risc si am hotarat sa nu traversam Parisul (...) si sa ramanem in vestiare", a declarat managerul Oliver Bierhoff, sambata, la revenirea echipei Germaniei la Frankfurt. Bierhoff a mentionat ca pe jucatori i-a socat vestea atentatelor.

Echipa Germaniei are programat marti un meci cu Olanda. "Inca nu s-a luat o decizie in privinta disputarii acestui meci, dar eu sunt de parere ca trebuie sa se joace. Nu trebuie sa le dam aceasta satisfactie celor care ne-au atacat", a adaugat Oliver Bierhoff.

Reprezentativa Frantei a invins selectionata Germaniei, vineri seara, pe Stade de France, cu scorul de 2-0, intr-un meci amical in timpul caruia in zona arenei au avut loc explozii, presedintele Francois Hollande, care asista la joc, fiind evacuat de serviciile de securitate, scrie MEDIAFAX.

Potrivit autoritatilor, trei teroristi s-au aruncat in aer in fata Stade de France.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.