Jucatoarea Simona Halep a declarat ca nu are probleme grave la tendonul lui Ahile, dar trebuie sa fie foarte atenta si a precizat ca spera sa fie apta pentru Turneul Campionilor si sa castige in Singapore cateva meciuri, informeaza dolce-sport.ro.
"Am avut o accidentare, inca o am, la tendonul lui Ahile. E o accidentare dificila si trebuie sa am foarte mare grija de ea. E o inflamatie, nu e foarte grava, am facut si RMN si ecografii, de toate. Nu e ceva grav, dar e o inflamatie pe care trebuie sa o ingrijesc foarte bine. Eu imi doresc sa joc, sa fiu apta sa joc la Singapore, mi-as dori enorm pentru ca acesta a fost telul meu, a fost obiectivul meu pentru anul acesta. L-am indeplinit, acum sper sa merg si sa joc cat de bine pot, sa castig cateva meciuri. E un lucru deosebit, o onoare pentru mine sa fiu numarul 1 la turneul de la Singapore, dar asta nu prea conteaza pentru ca toate cele opt de acolo joaca un tenis foarte bun si valorile sunt apropiate asa ca nu ma gandesc ca sunt numarul 1, 2 sau 3, ma gandesc doar ca trebuie sa iau fiecare meci si sa il joc suta la suta", a spus Simona Halep pentru Dolce Sport.

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a retras saptamana trecuta de la turneul de la Beijing, din cauza problemelor la piciorul stang. Ea a revenit in Romania, unde efectueaza recuperarea la clinica Kinetic Sport & Medicine din Bucuresti, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.