Sport 15 Iulie 2015 13:39
Pugilistul Lucian Bute va boxa in data de 15 august, intr-o gala ce va avea loc la Montreal, in Centre Bell, impotriva italianului Andrea Di Luisa, a anuntat echipa romanului, marti, intr-o conferinta de presa.

"Dupa o absenta de 18 luni sunt multumit ca revin in ring. Am trait cei mai dificili trei ani ai carierei mele. Sunt increzator, cel mai important lucru pentru mine este ca sunt sanatos. Am regasit placerea de a ma antrena pe care o pierdusem odata cu accidentarile. Ma simt excelent la antrenamente, atmosfera este frumoasa, ma antrenez puternic si abia astept sa urc in ring. Di Luisa este un boxer bun, cu viteza buna, e campion european. Eu sunt sanatos, in plina pregatire, ma simt bine, abia astept ca ziua de 15 august sa vina. Imi place foarte mult ceea ce fac. Sunt convins si increzator ca voi avea sansa de a boxa din nou pentru un titlu", a declarat Lucian Bute.

Di Luisa, in varsta de 33 de ani, are in palmares 17 victorii si doua infrangeri, dintre succese 13 fiind inainte de limita. Andrea Di Luisa a boxat ultima data in decembrie 2014, cand a castigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie, invingandu-l pe Roberto Cocco.

Lucian Bute (35 de ani) are in palmares 31 de victorii su doua infrangeri. Pugilistul roman a avut ultimul meci oficial in ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze in data de 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulata dupa ce romanul s-a accidentat la spate, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.