Sport 12 Martie 2015 18:40
Flavius Stoican este noul antrenor al echipei FC Dinamo, el revenind in aceasta functie, in locul lui Mihai Teja, dupa ce a mai stat pe banca "alb-rosilor" in perioada septembrie 2013 - noiembrie 2014, au declarat, joi, surse din cadrul clubului din Soseaua Stefan cel Mare.

Stoican va conduce, astazi, de la ora 15.30, la Saftica, antrenamentul jucatorilor dinamovisti.

Antrenorul Mihai Teja si conducerea FC Dinamo au ajuns, joi, la un acord privind rezilierea contractului dintre cele doua parti. Teja a avut, joi, o intalnire la sediul clubului cu actionarul majoritar Ionut Negoita si cu conducerea executiva, in urma careia partile au ajuns la un acord privind rezilierea contractului tehnicianului, care expira in vara anului viitor, scrie MEDIAFAX.

Miercuri, conducerea FC Dinamo i-a transmis antrenorului, in cadrul unei intrevederi, ca doreste rezilierea contractului din cauza rezultatelor slabe ale echipei. Dinamo a ratat calificarea in finala Cupei Ligii Adeplast, dupa ce a pierdut meciul retur, disputat marti, pe teren propriu, cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-3.

Mihai Teja, in varsta de 36 de ani, se afla la conducerea tehnica a echipei Dinamo din ianuarie, dupa ce l-a inlocuit pe Ionel Danciulescu, numit interimar in urma plecarii lui Flavius Stoican, la 12 noiembrie 2014.

Cu Teja pe banca, Dinamo a pierdut ambele meciuri din Cupa Ligii, cu Pandurii, scoruri 1-2 si 1-3, si partida cu ASA Targu Mures din campionat, scor 1-2. Tot in Liga I, Dinamo a invins, cu scorul de 1-0, pe Otelul, la Galati, si cu scorul de 3-0, pe Universitatea Cluj, pe teren propriu, acestea fiind singurele succese ale lui Teja ca antrenor al echipei din Soseaua Stefan cel Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.