Astra Giurgiu a fost invinsa, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1, de formatia scotiana Celtic Glasgow, in grupa D a Ligii Europa, inregistrand a treia infrangere consecutiva in aceasta competitie.

Pentru Celtic au inscris Scepovici '73 si Johansen '79, iar pentru Astra a marcat Enache '81, scrie MEDIAFAX.

1-0: Scepovici a marcat cu capul din sase metri dupa o centrare a lui Stokes

2-0: Johansen a reluat in plasa mingea respinsa in fata de Lung jr.

2-1: Enache a redus din diferenta dupa ce a marcat din pasa lui William.

Celtic Glasgow: Gordon - Lustig, Denayr, Van Dijk, Izaguirre - Brown, Mulgrew (Wakaso '66), Johansen - McGregor (Tonev '57), Scepovici, Stokes (Kayal '77). Antrenor: Ronny Deila.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Pliatsikas, Oros, Ben Youssef, Junior Morais - Laban (Florescu '88), Yahaya - Budescu, Seto (Fatai '78), William (Rus '87) - Enache. Antrenor: Oleg Protasov.

Cartonase galbene: Tonev '70 / Yahaya '8, Oros '73.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Islanda, cu Kristinn Jakobsson la centru. El a fost ajutat la cele doua linii de Gylfi Mar Sigurdsson si Sigurdur Oli Thorleifsson, in timp ce rezerva a fost Gunnar Gunnarsson. Asistentii aditionali au fost Thoroddur Hjaltalin si Vilhjalmur Thorarinsson.

In primele doua meciuri din grupa D, Astra a fost invinsa de Dinamo Zagreb, scor 5-1, si de FC Salzburg, scor 2-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.