Un fost pilot de Formula 1 a decedat intr-un accident de motocicleta, duminica, la Roma, dupa ce a lovit un parapet de protectie, a anuntat presa locala.

Fostul pilot italian de Formula 1 Andrea De Cesaris, in varsta de 55 de ani, a decedat intr-un accident de motocicleta, dupa ce a lovit un parapet de protectie, a anuntat presa locala, citata de AFP.

De Cesaris, care a evoluat in Formula 1 in perioada 1980-1994 pentru echipele Alfa Romeo, McLaren si Jordan, a pierdut controlul motocicletei sale pe soseaua de centura a Romei si s-a lovit de un parapet de protectie, informeaza Gazzetta dello Sport, scrie MEDIAFAX.

Pilotul italian a luat startul in 208 Mari Premii de Formula 1, dar nu a reusit nicio victorie. Cele mai bune rezultate ale sale au fost doua clasari pe locul secund in cursele din Germania si Africa de Sud in sezonul 1983, atunci cand concura pentru Alfa Romeo.

Decesul lui Andrea De Cesaris a venit la cateva ore dupa accidentul grav suferit de pilotul francez Jules Bianchi la Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.