Sport 28 August 2014 16:09
Cotidianul Standart spune ca suporterii echipei Ludogoret cer autoritatilor sa ii acorde fundasului roman, Cosmin Moti, cetatenia bulgara.

"Moti a devenit erou in Bulgaria si multi fani au scris ca ar trebui sa i se ofere cetatenia bulgara si functia de presedinte pentru emotiile pe care le-a generat aseara", a notat sursa citata."Moti mare, Ludogoret unica - Europa si intreaga lume isi va aminti de acest meci istoric!", a titrat sportal.bg, conform MEDIAFAX.

Fundasul, considerat erou national

"Calificare istorica a echipei Ludogoret in grupele Ligii Campionilor", a titrat si focus-sport.net. "Unicul Cosmin Moti a calificat Ludogoret in Champions League dupa penaltiuri dramatice", a scris sportal.bg. Potrivit epicnews.bg, locuitorii din Razgrad au sarbatorit pe strazi calificarea in premiera a echipei lor in grupele Ligii Campionilor. Ei au scandat numele formatiei, Ludogoret, si pe cel al lui Cosmin Moti. "Astazi, toti am fost eroi, iar Moti este unul dintre noi. Am batut Steaua, ei au platit pentru aroganta lor. Inima si spiritul il fac pe Moti o persoana unica",a declarat Svetoslav Diakov, citat de novsport.com.

Echipa Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa executarea loviturile de departajare, scor 5-6, in poarta formatiei bulgare Ludogoret Razgrad aparand fostul fundas dinamovist Cosmin Moti, care a parat doua penaltiuri si a inscris un gol de la 11 metri.

Citeste si Steaua a RATAT calificarea in grupele Ligii Campionilor! Fundasul roman Cosmin Moti, PORTARUL bulgarilor la penalty-uri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.