Sport 3 Aprilie 2014 12:41
Jose Mourinho a spus dupa infrangerea din meciul cu Paris Saint-Germain, scor 3-1, ca in retur va fi dificil, dar nu imposibil ca formatia sa sa intoarca rezultatul.

"Am jucat impotriva unei echipe cu atacanti foarte buni. Te astepti ca ei sa inscrie si au facut-o. I-am ajutat si noi, cu o aparare slaba. Felul in care s-a pozitionat echipa defensiv nu a fost corect. (...) Al treilea gol a fost ridicol. Nu voi da vina pe anumiti jucatori pentru greseli, nu o voi face aici. Voi vorbi cu ei in vestiar. In retur va fi difiicil, dar nu imposibil. Nu se stie niciodata. Trebuie sa dam totul", a spus Mourinho, informeaza uefa.com, citat de MEDIAFAX.

Formatia Paris Saint-Germain a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Chelsea Londra, intr-un meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Pentru PSG au marcat Lavezzi '4, David Luiz '61 (autogol) si Pastore '90+3, iar pentru Chelsea a inscris Hazard '27 (penalti).

Returul va avea loc la 8 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.