Sport 1 Aprilie 2014 10:36
Ciprian Marica spune ca a fost impresionat de discursul lui Cristian Chivu la retragerea din cariera de fotbalist.

"Cristian Chivu s-a retras la doar 33 de ani. Accidentarile l-au macinat, fotbalul nu e un sport usor, asa cum crede multa lume. Am vazut discursul sau de despartire, incheiat cu lacrimi in ochi si am fost impresionat! Un om deosebit si un coechipier pe care te poti baza in orice situatie! Mult succes, Cristi, in tot ce vei face de acum! Sunt mandru ca am impartit acelasi vestiar cu tine!", a scris Marica, citat de MEDIAFAX.

Luni, dupa ce site-ul oficial al clubului Internazionale Milano a anuntat rezilierea contractului de comun acord, Chivu a postat un mesaj pe Facebook in care spune ca a intrat in lumea fotbalului ca un visator cu multe ambitii si o paraseste cu cateva fire albe, jucatorul aducandu-i totodata un omagiu tatalui sau, care ar trebui sa fie mandru de el.

"Am intrat in aceasta lume tanar, in liniste, visator si plin de ambitie si ies cu ceva fire albe, multe cicatrici si cu convingerea ca inima mea e la locul ei chiar, daca am pus-o de fiecare data la dispozitia echipelor la care am jucat. Tata, sper ca esti mandru de omul care am devenit. Este sfarsitul unei calatorii… si inceputul, pentru restul vietii mele!!!", a afirmat Cristian Chivu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.